iNQ crew = iNQontrol on your event

iNQ Crew levert event personeel aan grote bedrijfs- en publieksevenementen, festivals en beurzen. Dat doen we voor alle soorten en maten van events.
Binnen onze enthousiaste (freelance) pool waarin ieder eigen specialismes heeft, zoeken wij de meest geschikte personen of crew voor het event.

We beschikken over een grote poule allrounders en specialisten: podiumbouwers, crew chiefs, LED en audio technischie, licht operators, video genieën, site crew en stage managers. Je vindt het allemaal in onze iNQ crew. Allemaal beschikken ze over een hands-on mentaliteit, de juiste kennis en hebben een enthousiaste en betrokken inslag.

Wij zoeken event personeel

Heb je een paar stevige spierballen en vind je het te gek om mee te werken aan events en festivals? Of ben je technisch goed onderlegd of specialist in een van bovenstaande expertises zoals video of LED? iNQ zoekt event personeel! Naast het zelf produceren van events en festivals, leveren wij ook iNQcrews aan concerten van bijvoorbeeld Guus Meeuwis, Anouk, Nick & Simon, Lowlands & grote events als The Passion. Als freelancer kom je bij een nuchter, maar gezellig en informeel Brabants bedrijf te werken en maak je deel uit van de gehele opbouw en afbouw van het evenement.

Meld je aan!

iNQ Crew

Onze crews zijn altijd zorgvuldig samengesteld: Wij leveren betrouwbaar en adequaat personeel voor jouw event. Altijd!

Contact

iNQ Team

Ontmoet het team.

Elk teamlid van iNQ heeft een eigen specialisatie. Of het nu gaat om het samenstellen van onze crews of het ontwikkelen van creatieve event concepten. Samen zorgen we voor de technische en creatieve totaalproductie als het gaat om een high-end event. 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Jeroen van Wijk

owner / event-producer

jeroen@inqevents.nl

Jonno van Tilborg

manager operations / event-producer

jonno@inqevents.nl

Anouk Bruin

HR / finance

anouk@inqevents.nl

Giel van der Kreek

event-producer / technician

giel@inqevents.nl

Marc Weijts

crew-planner / technician

mailto:marc@inqevents.nl

Tim van Broekhoven

crew-member

Thijmen Krones

crew-member

Quinten Huffmeijer

crew-member