iNQ event management

iNQproductions is een fullservice creatief en technisch productiebureau op het gebied van event management.

INQproductions

iNQproductions is een fullservice creatief en technisch evenementen productiebureau. Elke productie is uniek, geen idee is te gek. Oog voor detail en compositie, duidelijke communicatie en een no-nonsense hands-on mentaliteit vormen de basis van onze werkzaamheden. We werken voor grote en kleine bedrijven en voor een diversiteit aan organisaties in heel Nederland. Ook produceren we publieksevenementen in eigen beheer.

Ieder project is uniek
Wij staan voor denken & doen, voor techniek & creativiteit. Als betrouwbare en ervaren partner denken wij met u mee en brengen wij uw evenement naar een nóg hoger niveau. Het ‘instapmoment’ is daarbij cruciaal. Onze toegevoegde waarde is het grootste als we gaan samenwerken vanaf de concept fase.
Wij komen met creatieve en op maat gesneden oplossingen, iedere keer weer. Want ieder project is uniek en vraagt juist daarom om een persoonlijke en doortastende aanpak. Of het nu gaat om een winkelopening of live publieksevenement we bedenken, ontwerpen & realiseren.

iNQproductions verzorgt op alle vlakken jouw bedrijfsevent. We zorgen voor een creatief concept, de complete technische infrastructuur, voor vergunningen, verzekeringen en voor ieders veiligheid zodat gasten en bezoekers op allerlei vlakken geprikkeld worden en het event impact heeft.

Er zijn honderden details en een goede planning die een event succesvol maken. Daar is overzicht voor nodig die onze ervaren eventmanager bewaart, samen met een vaste poule  allrounders en specialistische freelancers van iNQcrew staat het complete team klaar. Tijdens alle voorbereidingen, op het event zelf en tijdens de load-out is iNQ event production iNQontrol!

Social distancing compatible
Als ervaren evenementen productiebureau zijn we ingespeeld op de nieuwe 1,5 meter economie gevolgd door de uitbraak van COVID-19. Al onze evenementen voldoen aan de richtlijnen die gelden in onze branche en zijn social distancing compatible.

Jij hebt een idee, iNQproductions voert het uit!

Jij hebt een idee ...

iNQproductions voert het uit!

Contact
iNQ event productions

het proces in 6 stappen

 • 01

  Concept en strategie

  In de lijn van de bedrijfs- of organisatiestrategie en doelstellingen bedenken we een geheel creatief en op maat gesneden concept voor uw evenement.

 • 02

  Calculatie

  Het is onze expertise en ervaring uw evenement binnen het ontwikkelde en best passende, realistische budget te realiseren.We zijn daarbij compleet onafhankelijk van welke leverancier dan ook en zorgen steeds voor de juiste match tussen vraag en aanbod.

 • 03

  Plan & Scenario

  Honderden details maken een event succesvol. iNQ is het centrale punt hierin en voert alles volgens plan (call-sheet en tekeningen) en scenario (Showscript) feilloos uit.

 • 04

  Load-in

  Op locatie zorgt de ervaren INQcrew alle voorbereidende werkzaamheden uit. Van stagebouw tot aan alle technische werkzaamheden en het aansturen van externe actoren.

 • 05

  Event

  Tijdens het event dragen we zorg voor de algehele regie: De ticketing, het stage-management, de registratie / broadcasting, hospitality en calamiteitenbeheersing

 • 06

  Load-out

  De locatie wordt zo snel mogelijk in oorspronkelijke staat teruggebracht. Onze aftersales gaat aan de slag met bezoekers en sponsoren.

INQ team

Ontmoet het team.

Elk teamlid van iNQ heeft een eigen specialisatie. Of het nu gaat om het samenstellen van onze crews of het ontwikkelen van creatieve event concepten. Samen zorgen we voor de technische en creatieve totaalproductie als het gaat om een high-end event. 

Jeroen van Wijk

owner / event-producer

jeroen@inqevents.nl

Giel van der Kreek

event-producer / technician

giel@inqevents.nl

Marc Weijts

event-producer / technician

mailto:marc@inqevents.nl

Jonno van Tilborg

manager operations / event-producer

jonno@inqevents.nl

Anouk Bruin

crew-planning / backoffice

anouk@inqevents.nl